Kızılelma İlkokulu

Belgegeçer : 0
WEB http://kizilelmailkokul.meb.k12.tr
Adres : Kızılelma Mah.AKKUŞ/ORDU
VİZYON : Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.
MİSYON : Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Tam Gün
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:00-13:30
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Kalorifer
Pansiyon : YOK
Lojman : Sayısı:2
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimizin tamamı mahallede ikamet etmektedir. İlçe merkezine ve ünyeye belirli saatlerde minibüs vardır.
Yerleşim Yeri : Doğal güzelliklere sahiptir. Kışın kar yağışı yoğunluğu fazladır. Dağınık yerleşme görülür. Farklı mahallelerden birçok servisle öğrenci taşınmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 117 km, ilçe merkezine 21 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :