Kurum Adı : Kızılelma İlkokulu
WEB Adresi : http://kizilelmailkokul.meb.k12.tr
Adres : Kızılelma Mah.AKKUŞ/ORDU

VİZYON
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip etmek ve uygulamak, bilgimizi ve enerjimizi öğrencilerimizin başarılarını artırmak için kullanmak, mesleğimizi sevgi ve saygı çerçevesinde meslektaşlarımızla işbirliği içinde yürütmek, tüm öğrencilerimizi kendi çocuklarımız olarak görüp özveriyle çalışmak, öğrencilerin bireysel ihtiyaç dikkate alan öğretme yöntemleri geliştirmek, öğrencilerimize yeteneklerini en üst düzeyde kullanabilecekleri olanakları sağlamak.

MİSYON
Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen, okuyan, soran, sorgulayan, araştıran, düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, başkalarının düşüncelerine saygı duyan, aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, örf ve adetlerine sahip çıkan, kendine güvenen, paylaşmayı bilen, yaratıcı, hoşgörülü, katılımcı, doğayı ve hayvanları seven ve koruyan, bireyler yetiştirmektir.

Öğretmen Sayısı : 2
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 40
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08:00-13:30
Derslik Sayısı : 7 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 1 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 0 Müzik Sınıfı Sayısı : 0
Yabancı Dil : İNGİLİZCE İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1
Misafirhane : 0 Kütüphane : 1
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 2
Lojman Bilgisi :
Pansiyon Bilgisi : YOK
Isınma Şekli : Kalorifer

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 117 km, ilçe merkezine 21 km uzaklıktadır.
Ulaşım : Öğretmenlerimizin tamamı mahallede ikamet etmektedir. İlçe merkezine ve ünyeye belirli saatlerde minibüs vardır.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Doğal güzelliklere sahiptir. Kışın kar yağışı yoğunluğu fazladır. Dağınık yerleşme görülür. Farklı mahallelerden birçok servisle öğrenci taşınmaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ